Snabb och smidig fastighetsservice i Stockholm

Tekab erbjuder professionell fastighetsservice i Stockholm

TEKAB erbjuder ett brett utbud av tjänster och helhetslösningar inom fastighetsservice i Stockholm med omnejd. Med bred kompetens och ett stort kontaktnät kan vi skräddarsy lösningar för alla typer av fastigheter. Från mindre reparationer till helhetsskötsel och städningsalternativ erbjuder vi hög kvalitet till låga kostnader.

Fastighetsskötsel

Tekab erbjuder ett brett utbud av tjänster inom fastighetsskötsel. Från mindre specifika uppdrag till helhetslösningar. Vi tar hand om skötsel och tillsyn av fastigheten och kan också erbjuda koordination av samarbetspartners som entreprenörer och leverantörer inom el, sophämtning, vatten, värme och avlopp. Dessutom kan vi erbjuda markskötsel av fastigheten, det vill säga trädgårdsskötsel och vinterväghållning.

Service & reparation

Med bred kunskap och expertis inom företaget kan vi erbjuda ett brett utbud av service och reparationer förutom det grundläggande underhållet av fastigheten. Som allt-i-allo fixar våra anställda alla problem som kan dyka upp i en fastighet, antingen själva eller genom att kontakta en samarbetspartner som löser problemet. 

Det innebär en snabb och smidig lösning för alla inblandade parter.

Städning

I företaget ingår också städtjänster för fastigheter såväl kommersiella som bostad. Med noggrannhet och professionalitet arbetar vi snabbt och effektivt för att regelbundet hålla alla ytor rena och fräscha. Vi använder bara miljövänliga produkter och ser till att inverka så lite som möjligt på vardagen i den aktuella fastigheten. Vi diskuterar gärna skräddarsydda lösningar för våra kunders städningsbehov.