Experter på underhåll i Stockholm

Tekab är ditt självklara val för fastighetsskötsel och underhåll i Stockholm.


Vänd dig till Tekab när du behöver fastighetsskötsel eller underhåll i Stockholm med omnejd. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster och har möjlighet att skräddarsy lösningar för varje unik arbetssituation. 

Med mångsidig kunskap och lång erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda flexibla paket och en oslagbar service.


Erfarenhet

Tekab har många års erfarenhet av fastighetsskötsel och det är med glädje och stolthet vi ser tillbaka på de många nöjda kunder vi har kunnat hjälpa genom åren. I varje nytt arbete tar vi med oss den erfarenhet och det vi har lärt oss under åren, så att nästa uppdrag utförs med effektivitet, flexibilitet och bred kompetens. Det tjänar du som kund på.


Flexibilitet

Genom att vi samlar olika typer av kompetens inom företaget, med olika typer av erfarenhet, kan vi erbjuda flexibla lösningar för varje typ av fastighetsskötsel. 

Från mindre detaljuppgifter till helhetslösningar för städning, service och underhåll. Inget jobb är för stort och inget jobb är för litet. Tillsammans med våra kunder diskuterar vi fram vilken lösning som passar bäst för det aktuella uppdraget.


Miljö

Ett tydligt miljötänkande genomsyrar verksamheten, från val av samarbetspartners till miljöcertifierade städprodukter. Vår miljöpolicy innebär att vi vill göra så litet avtryck som möjligt för framtida generationer, genom miljövänliga val, minskade transporter och fokus på källsortering och återvinning. Att erbjuda kvalitetstjänster samtidigt som vi gör en insats för miljön är för oss en självklarhet.