Personlig fastighetsservice i Stockholm

Vänd dig till Tekab för bäst fastighetsservice i Stockholm med omnejd

Tekab erbjuder helhetslösningar för fastighetsservice i Stockholm med omnejd. Med entusiasm, professionalitet och erfarenhet tar vi oss an nya uppdrag, stora som små. Vi brinner för det vi sysslar med och sätter alltid våra kunder i första rummet. 

Genom att arbeta med ett team av experter med bred kompetens kan vi erbjuda snabb och smidig service för alla aspekter inom fastighetsservice. Vi diskuterar gärna fram skräddarsydda lösningar för varje unikt uppdrag.


Personlig service

Även om vi gärna tar oss an stora utmaningar ser vi alltid till att jobba nära våra kunder och arbetsgivare. Vi erbjuder personlig service oavsett om det handlar om fastighetsskötsel, service och reparation eller städtjänster.

Ett arbete nära kunden.

Entusiasm

Tekab består av ett team av professionella fastighetsskötare som alltid ger hundra procent i varje nytt uppdrag. Vi brinner för det vi gör, och älskar att leverera service och tjänster av högsta kvalitet till våra kunder. Deras leende är vår drivkraft.

En glädje att arbeta.

Pålitligt

Med Tekab får du fastighetsservice och städtjänster som du kan lita på. Vi tar stor stolthet i att utföra våra arbetssysslor på bästa sätt. Trots genomgående hög kvalitet kan vi ändå erbjuda låga priser för alla våra tjänster. En vinst för både plånbok och själaro.

Det prisvärda alternativet.